meteoor

Wie heeft de oudste Stelcon®-plaat van Nederland? Doe mee en stuur ons een bericht!

De Stelcon-plaat bestaat dit jaar honderd jaar en daarom trakteren wij. We hebben iets moois voor degene die de oudste originele Stelcon-plaat van Nederlands heeft liggen en ons benadert.

We weten dat onze platen lang mee kunnen gaan. Dankzij de kwaliteit die we bij De Meteoor leveren is het geen uitzondering dat Stelcon-platen veertig, vijftig of zestig jaar zonder problemen dienstdoen. Dat kan in z’n eerste leven, maar het komt ook erg vaak voor dat ze opnieuw worden gebruikt in een andere toepassing. Daar hebben we genoeg voorbeelden van.

Esticon met  uitgewassen tekst  in Esticon plaat

Winnaar

Maar misschien ligt er ergens nog wel een plaat ‘van ons’ die nog ouder is. Ben jij een tevreden Stelcon-plaateigenaar en weet je hoe oud de plaat bij benadering is, stuur ons dan even een berichtje. Misschien ben jij straks dan wel de winnaar en ontvang je een mooie prijs, namelijk een gepersonaliseerde Stelcon-plaat, zoals bijvoorbeeld met jouw bedrijfslogo!

Het zou mooi zijn als je op een of andere manier de leeftijd van onze originele Stelcon-plaat kunt bewijzen. We weten dat het niet zal meevallen om een oude factuur van toen te vinden, maar misschien heb je nog wel foto’s waaruit we de leeftijd van de plaat kunnen afleiden.

Wil je meedoen met deze wedstrijd: stuur dan een bericht naar info@meteoor.nl. Dit kan tot 1 juli 2024. De winnaar wordt op 19 september tijdens het ‘100 jaar Stelcon-jubileumfeest’ bekendgemaakt.

De Stelcon-plaat bestaat honderd jaar en daar zijn we trots op. Het eeuwfeest is een mooi moment om wat dieper in te gaan op onze originele Stelcon-platen. Dit is een van de artikelen uit de jubileumreeks.