meteoor

De Meteoor Beton B.V. maakt onderdeel uit van BTE Nederland B.V. (BTE Groep). De BTE Groep bestaat uit negen gespecialiseerde merken: ASCEM, Romein Beton, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor Rail, Stelcon, Steenhuis Beton en Vebo Beton & Staal. We richten ons vanuit deze negen productielocaties op de ontwikkeling en vervaardiging van prefab betonproducten en aanverwante oplossingen. Al vele jaren zijn we succesvol in de sectoren infra, civiele bouw, rail, de agrarische markt en de woning- en utiliteitsbouw.

BTE Vlaggen_2022 (1)

Invie (CIRRCON)

Het CIRRCON project is gefinancierd door het LIFE programma van de Europese Unie. Het hoofddoel van het project is de productie van circulaire (gewapend) betonnen elementen.

Beton is het meest gebruikte materiaal in de bouwsector. De uitdaging zit ‘m in CO-uitstoot. Het mooie van Invie is dat het een dubbele winst oplevert voor het milieu. Invie is circulair omdat het gebruik maakt van reststromen en het produceert daarnaast aanzienlijk minder vervuiling. In onze ogen is Invie dan ook de katalysator voor de verandering waar de industrie zo naar op zoek is.

Het is een kwestie van groots dromen en grote dingen durven ondernemen. Daarom investeren we met volle overtuiging in deze innovatieve ontwikkeling! We zijn er trots op dat we hierbij worden ondersteund door het LIFE programma van de Europese Unie. Invie is ontwikkeld door ASCEM, onderdeel van de BTE Groep.