meteoor

De Meteoor Beton B.V.

De betonproducten van Stelcon zijn een begrip geworden. Er zijn betonnen terreinverhardingen van Stelcon die al tientallen jaren hun functie vervullen, tot op de dag van vandaag, naar volle klanttevredenheid. Dat kan alleen maar doordat Stelcon betonnen bedrijfsverharding met aandacht worden geproduceerd. Duurzaam, flexibel inzetbaar, voor elke belasting en praktisch onderhoudsvrij. Er is dan ook maar één originele Stelcon-verharding. Te herkennen aan het merk Stelcon dat u terug vindt in het inmiddels zo bekende unieke stalen hoeklijnen die zo kenmerkend zijn voor de originele, hoogkwalitatieve Stelcon betonplaten van constructief beton.

De Meteoor Beton B.V. staat tevens voor hoogwaardige pasklare prefab betonproducten voor heavyrail, lightrail en infraprojecten. Voor tal van railprojecten biedt De Meteoor innovatieve oplossingen. De Meteoor levert haar materialen in West-Europa (o.a. Nederland, Denemarken, Duitsland, België en Tsjechië).

De Meteoor

Verhalen van onze mensen

Als ploegleider of teamleider kan je elke dag het verschil maken voor de 'jongens' op de werkvloer' Begonnen als uitzendkracht en inmiddels doorgegroeid tot teamleider. Horecaman in hart en nieren, Roy van der Mijn, keerde vier jaar geleden het horecawezen de rug toe om vervolgens bij De Meteoor Beton, onderdeel van de BTE Groep, aan de slag te gaan.

Roy van der Mijn
Teamleider

Werken bij Meteoor