meteoor

Meteoor levert zitelementen perron Rotterdam CS

De Meteoor produceert voor het Programma Stationsoutillage van ProRail de betonobjecten voor de inrichting van de perrons. Het betreft de zogeheten Informele zitobjecten en Zitranden groenzone / groen eiland. De productie en levering van deze betonobjecten is een samenwerking van Railpro, HR-groep en De Meteoor.

De informele zitobjecten, in de wandelgangen ook wel de poefjes genoemd, worden geproduceerd met stalen kappen van verschillende afmetingen en in verschillende kleurstellingen. De zitranden groenzone / groen eiland bestaan uit een reeks rechte elementen die door middel van hoekstukken ook in de vorm van een eiland kunnen worden opgesteld.

Rotterdam CS is één van de eerste stations waarop deze betonobjecten zijn geplaatst. Op verschillende perrons zijn de informele zitobjecten geplaatst. Door de toepassing van de zitranden zijn op de perrons groeneilanden gecreëerd

Stationsomgeving_De_Meteoor_Rotterdam_14378x196

Project informatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc in ligula aliquet, ullamcorper ligula nec, vulputate enim. Sed rhoncus leo non tortor dictum placerat ut in felis. Vivamus vehicula urna eu tellus malesuada suscipit eleifend ac metus. Suspendisse eget diam fringilla, ullamcorper odio a, auctor justo. Mauris eget augue diam. Vivamus metus dolor, pellentesque eget metus eu, molestie semper eros. In massa sapien, luctus ut metus at, mollis pharetra libero. Nunc tristique maximus dui nec molestie. Aenean vitae convallis tortor. Duis interdum justo vel purus scelerisque, malesuada porta libero elementum. Integer pharetra eleifend posuere.

placeholder-meteoor

Projectfoto's