meteoor

De BTE Familiedag bij De Meteoor: een kijkje in de keuken én een dag vol gezelligheid!

De BTE Familiedag bij De Meteoor

Afgelopen zaterdag, 1 oktober, was het zover: de BTE Familiedag bij De Meteoor en ASCEM vond plaats! Samen met hun gezinsleden genoten medewerkers van De Meteoor en ASCEM van de BTE Familiedag; een dag vol activiteiten. Georganiseerd voor én door medewerkers!

Het was een bijzondere dag vol muziek, entertainment, eten, drinken en vooral veel ontspannen gezelligheid voor niet alleen de medewerkers maar ook hun familie. Veel gezinsleden maakten gebruik van de gelegenheid om het werk van papa, mama, zoon of dochter eens van dichtbij te bekijken. De reacties waren enthousiast en positief. ‘Het is fijn om met collega’s en hun gezinnen weer gezellig bij elkaar te kunnen zijn’.

BTE Familiedagen

De familiedag van De Meteoor staat niet op zichzelf; ook alle andere bedrijven die onderdeel uitmaken van de BTE Groep hebben een familiedag op de planning staan of al gehad. Het leuke is dat de medewerkers naast het eigen bedrijf ook op de familiedag van een ander BTE-bedrijf naar binnen kunnen stappen. En óók daar staat de dag weer bol van activiteiten en plezier.

De familiedag was een succes, mede door fantastische organisatie!